La màgia dels boscos de Clariana

Dijous 25 de juliol, a les 21:30h.

Joc de nit on tota la família podrà descobrir
perquè quan s'acosta Nadal hi ha tants Tions als boscos de Clariana. La conta contes Monica Torra ens portarà a endinsar-nos al bosc on amb l'ajuda de tots s'hauran de resoldre enigmes, trobar pistes... i fins i tot participar en un ritual.

Activitat familiar d'1 hora i 1/2 aproximadament. Recomanable portar llanternes i calçat còmode. Les places són limitades a 20 famílies i cal reserva prèvia.

Hi haurà servei de bar abans de l'activitat.

El preu de l'activitat és de 10€ per família. L'ajuntament d'Argençola ofereix un descompte del 25% en les inscripcions als veïns del municipi.

Nombre de membres de la família que assistiran


La inscripció s'ha processat

Associació Casa del Tió – Casa del Bosc d’Argençola

  • Arrabal s/n 08717 Clariana
  •  info@casadeltio.cat
D’acord amb l’art.5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals recollides en aquests formularis s’incorporaran al fitxer “Festa del Tió”, el responsable del qual és l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola. Les vostres dades es tractaran amb l’única finalitat de tramitar la inscripció a la Festa del Tió i fer-vos arribar informació de les activitats organitzades per l’Associació. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a info@casadeltio.cat o a l’adreça postal de l’Associació.