Inscripció Festa del Tió 2019

El preu és de 50 euros per família (1 Tió per família) o 35 euros per família si porteu el vostre tió.
La inscripció per família, inclou un màxim de 6 persones, si sou més gent haureu d’afegir 3 euros més per persona al preu d’inscripció.

Dóna dret a: esmorzar, sortida al bosc a buscar el Tió i les activitats especialment preparades per la Festa.
Enguany se celebrarà a Argençola i no a Clariana com és habitual.

Cal fer el pagament al compte ES04 0081 0148 4200 0142 5143.

La inscripció no es considerarà en ferm fins a rebre el comprovant de l'ingrés per correu electrònic, juntament amb l'autorització dels drets d'imatge ( el veureu després de realitzar la inscripció)

Data límit inscripcions 3 de desembre

Nombre de membres de la família que assistiran


La inscripció s'ha processat
descarrega aquests documents i retorna'ls complimentats i signats
  autoritzacio_imatges.pdf

Associació Casa del Tió – Casa del Bosc d’Argençola

  • Arrabal s/n 08717 Clariana
  •  info@casadeltio.cat
D’acord amb l’art.5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals recollides en aquests formularis s’incorporaran al fitxer “Festa del Tió”, el responsable del qual és l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola. Les vostres dades es tractaran amb l’única finalitat de tramitar la inscripció a la Festa del Tió i fer-vos arribar informació de les activitats organitzades per l’Associació. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a info@casadeltio.cat o a l’adreça postal de l’Associació.